Přeskočit na obsah

Deaktivace prodloužení služeb

Sdílejte tento článek

Návod pro začátečníky

Rozhodli jste se dále nevyužívat konkrétní službu od nás a již ji nadále nechcete prodloužit? V tomto článku si popíšeme, jak na to.


Deaktivace prodloužení služby

1. Pro deaktivaci prodloužení služby se stačí přihlásit do Webadminu a v sekci „Služby“ klikněte na konkrétní službu. Tím se dostanete do její správy – nástěnky („Přehledu“)

2. Z administračního panelu klikněte napravo na 3 tečky a následně na Vypnout prodloužení.

3. Toto stačí pouze potvrdit a máte hotovo!

Upozornění: Pokud takto službu deaktivujete, nebude k ní již vystavená žádná výzva k platbě.
Pokud byla již ve vystavené výzvě obsažena, automaticky se z ní odstraní.